Takstativer for din bil

Merom whispbar Whispbar - verdens mest lydløse takstativer.

Velg din bil

Finn takstativer for din bil - Det tar bare 20 sekunder!

Hvorfor eiere foretrekker Whispbar…

Ser du etter det ultimate takstativet for din bil? Du trenger ikke se lengre. Whispbar er verdens mest lydløse, mest tilpasningsdyktige og stiligste takstativ, og den gode nyheten er at den passer på en mengde biler. Med opp til 70 % mindre luftmotstand enn tradisjonelle takstativer, og nesten ingen støy, så er Whispbar det beste alternativet til din bil.

 
Best ytelse

Ingen takstativer har bedre ytelse enn Whispbar

  • Ekstremt stille
  • Drivstofføkonomi
Mest for pengene

Ikke bare er Whispbar de beste takstativene, de gir deg også mest for pengene

  • Låser er inkludert
  • En lastholder passer til mange biler

verdens mest lydløse lastholdere for bil

Ingen andre takstativer tåler en sammenligning med egenskapene til Whispbar. Bare se disse egenskapene: Låser er inkludert som standard, universielt T-spor lastesystem for alt av tilleggsutstyr, unik smartfoot-teknologi som sikrer god kompatibilitet hvis du ønsker å bruke takstativet på en annen bil, slående utseende, to stiler å velge blant, opp til 70 % mindre luftmotstand enn andre takstativer og selvsagt den utrolige stillheten ... Whispbar er virkelig verdens nydeligste, mest tilpasningsdyktige og egnede takstativ.

Det ultimate takstativet er ikke noen nykommer heller. En halv mannsalder med designerfaring fra takstativer og år med aeronautisk forskning ble brukt for å løse problemet med lyd fra takstativene som bilprodusentene strevde med. Whispbar finnes nå på listen over godkjent tilleggsutstyr for mange nye kjøretøy over hele verden. Så hvorfor er bilprodusentene så entusiastiske om dette produktet? Det er uten tvil lydnivået til krysstaget. Formen på Whispbar-profilen er presist dimensjonert, og kritisk for å sikre at det ikke genererer lydbølger fra vinden som flyter rundt staget. For brukeren betyr denne formen ro og fred på veien. For bilindustrien representerer den en revolusjon. Etter hvert som bilene har blitt stillere og stillere, så har kravet for et stillere takstativ økt. Mindre støy fra bilen gjør at støyen fra takstativet er mer merkbar. Så det er ikke uten grunn at bilprodusentene trekker et lettelsens sukk sammen. Whispbar er akkurat det de trenger!

Legger til…