Takstativer for Mazda Tribute

Hvilken årsmodell er den Tribute?

Du er nå to trinn unna å finne det beste takstativet for din Tribute

 
Tilbake til modelloversikten

Hvorfor Mazda Tribute-eiere foretrekker Whispbar…

Ser du etter det ultimate takstativet for din Mazda Tribute? Da trenger du ikke se noe mer. Whispbar er verdens mest lydløse, mest tilpasningsdyktige og stiligste takstativ, og den gode nyheten er at den passer til en mengde Mazda Tribute. Med opp til 70 % mindre luftmotstand enn tradisjonelle takstativer, og nesten ingen vindlyd, så er Whispbar det beste alternativet for din Mazda Tribute.

 
Best ytelse

Ingen takstativer har bedre ytelse enn Whispbar

  • Ekstremt stille
  • Drivstofføkonomi
Mest for pengene

Ikke bare er Whispbar de beste takstativene, de gir deg også mest for pengene

  • Låser er inkludert
  • En lastholder passer til mange biler

verdens mest lydløse lastholdere for Tribute

Hvis du ser etter det ultimate takstativet for din Mazda Tribute, er du nesten der! Vi trenger bare å få vite årsmodell og karosseritype for å kunne gi deg alternativene.

Ingen andre takstativer tåler en sammenligning med Whispbar. Bare se disse egenskapene: Låser er inkludert som standard, universelt T-spor lastesystem for alt av tilleggsutstyr, slående utseende, to stiler å velge blant og selvsagt den utrolige stillheten ... Whispbar er virkelig verdens nydeligste, mest tilpasningsdyktige og egnede takstativ. Og hvis du trenger å bruke Whispbar på flere enn en Mazda Tribute, så er det det en stor mulighet for at du kan akkurat det - Ved hjelp av Smartfoot-teknologien. Smartfoot er standard på Whispbar, så i mange tilfeller er det bare kjøpe et nytt feste hvis du trenger å bruke takstativet på flere biler, til en fraksjon av kostnaden for et nytt takstativ.

Det optimale takstativet ble ikke heller ikke født i går, en mannsalder med design av takstativ og mange år med aeronautisk forskning ble implementert for å knekke koden til det lydløse stativet.

Legger til…