Takstativer for Nissan X-Trail

Hvilken årsmodell er den X-Trail?

Du er nå to trinn unna å finne det beste takstativet for din X-Trail

 
Tilbake til modelloversikten

Hvorfor Nissan X-Trail-eiere foretrekker Whispbar…

Ser du etter det ultimate takstativet for din Nissan X-Trail? Da trenger du ikke se noe mer. Whispbar er verdens mest lydløse, mest tilpasningsdyktige og stiligste takstativ, og den gode nyheten er at den passer til en mengde Nissan X-Trail. Med opp til 70 % mindre luftmotstand enn tradisjonelle takstativer, og nesten ingen vindlyd, så er Whispbar det beste alternativet for din Nissan X-Trail.

 
Best ytelse

Ingen takstativer har bedre ytelse enn Whispbar

  • Ekstremt stille
  • Drivstofføkonomi
Mest for pengene

Ikke bare er Whispbar de beste takstativene, de gir deg også mest for pengene

  • Låser er inkludert
  • En lastholder passer til mange biler

verdens mest lydløse lastholdere for X-Trail

Hvis du ser etter det ultimate takstativet for din Nissan X-Trail, er du nesten der! Vi trenger bare å få vite årsmodell og karosseritype for å kunne gi deg alternativene.

Ingen andre takstativer tåler en sammenligning med Whispbar. Bare se disse egenskapene: Låser er inkludert som standard, universelt T-spor lastesystem for alt av tilleggsutstyr, slående utseende, to stiler å velge blant og selvsagt den utrolige stillheten ... Whispbar er virkelig verdens nydeligste, mest tilpasningsdyktige og egnede takstativ. Og hvis du trenger å bruke Whispbar på flere enn en Nissan X-Trail, så er det det en stor mulighet for at du kan akkurat det - Ved hjelp av Smartfoot-teknologien. Smartfoot er standard på Whispbar, så i mange tilfeller er det bare kjøpe et nytt feste hvis du trenger å bruke takstativet på flere biler, til en fraksjon av kostnaden for et nytt takstativ.

Det optimale takstativet ble ikke heller ikke født i går, en mannsalder med design av takstativ og mange år med aeronautisk forskning ble implementert for å knekke koden til det lydløse stativet.

Legger til…