About

Om

WHISPBAR FILOSOFI

Hos Whispbar streber vi etter å skape verdens beste stativsystem. Ikke bare for å utfordre sedvanen, men for å hele tiden øke standarden. Å skape stativ som er designet for å være flotte og effektive. Å utvikle systemer som får ditt kjøretøy til å prestere enn det du trodde var mulig.

Vi drives mot fremragenhet av disse tre nøkkelverdiene:

KOMPROMISSLØST DESIGN:

Tidløse, vakre, eksklusivt utformede produkter som alltid ligger i front.

LIDENSKAP FOR YTELSE:

Kontinuerlig forbedring av funksjonalitet for å bryte grenser på måter som aldri før har blitt gjort.

UBØYELIG JAKT:

Hever design og ytelse til nye høyder for form og funksjon, uten å kompromittere.

WHISPBAR HISTORIE

Whispbar, verdens fineste stativsystem, ble først introdusert på markedet i Australia og New Zealand i 2006. Stativsystemet ble designet for bilentusiaster som ikke ville kompromittere når det gjelder design og ytelse, og ble kjøpt av Yakima Products, Inc. i 2010.

Yakima kjøpte Whispbar fra Hubco, et selskap på New Zealand som ble grunnlagt i 1975 av en tidligere flymekaniker for Air New Zealand og Rolls Royce. Hubco startet som produsent av sportsutstyr og gikk videre til takstativer i 1980 med det første laststyringssystemet som ble utviklet for Mitsubishi Colt.

Etter over tretti år i bransjen hadde selskapet vokst fra en liten familiebedrift til en toppmoderne produsent som leverte originalutstyr til detaljmarkedet i Australasia, USA og Europa.

Fokuset på kvalitet har aldri forsvunnet – fra det første samarbeidet til de nyeste produktdesignene. Vi fokuserer på innovasjon og å være først på markedet med ny teknologi som angir standarden for fraktsystemer i bilbransjen.

Vår bakgrunn innen luftfart er fortsatt viktig, og dette kan man se både i den aerodynamiske stylingen av vår nyeste produktserie og vingeformen til Whispbar.

Siden 1994 har vårt forsknings- og utviklingsteam brukt tusenvis av timer på å utvikle produkter som reduserer aerodynamisk støy og luftmotstand. Vi har samarbeidet med University of Canterbury og Industrial Research Ltd. om fire større studier av de aerodynamiske mekanismene som produserer vindstøy og utviklingen av teknologi for å redusere dem.

I 2014 introduserte Whispbar en serie med toppmoderne tilbehør som ikke bare redefinerer festetilbehøret, men som også integreres med Whispbar og tilbyr problemfri, integrert estetikk og montering.