Whispbar-systemet

Whispbar er ikke bare vakre, aerodynamiske stativer og tilbehør. Det er et system som er designet for å integreres med kjøretøyet ditt på en sømløs måte og å monteres uten problemer. Hver del fungerer sammen for å skape et kunstverk som er mer funksjonelt og vakrere enn noen andre stativer eller tilbehør på markedet.

Whispbar er ditt kjøretøy, forbedret for reisen.

“Designed, engineered and refined together provides an integrated system, not just nuts and bolts like other rack systems”

— Jason Carathers, Sr. Design Engineer

 

SKINNENES AERODYNAMIKK

Whispbar skjønnhet er ikke bare på overflaten. En strømlinjeformet bærevingeform, PerformaRidge™-design og vår PerformaFill™-teknologi gjør ytelsen fremragende. Tverrstenger er ikke lenger et hinder. Designet aerodynamikk reduserer motstand og støy til nærmest null. Resultatet er stille, drivstoffeffektiv kjøring som varer i årevis og overskrider de høyeste standarder.

“Windtunnel testing drove the development of the Whispbar’s unique shape to achieve the lowest drag possible”

— Dave Condon, Sr. Engineer

 

SMARTFOOT-TEKNOLOGI

SmartFoot er et monteringssystem som problemfritt festes til kjøretøyet ditt. De elegante SmartFoot-settene er grunnlaget for stativet, og de er enkle og raske å montere. SmartFoot-sett for takstativ er spesielt designet for kjøretøyets modell, noe som sørge for god tilpassing.

SmartFoot er virkelig modulær – dersom du ønsker å montere et stativ på et annet kjøretøy med lignende størrelse, trenger du bare å kjøpe et nytt sett for takstativ og flytte det over – du trenger ikke et helt nytt stativ.

“Precision fit to the vehicle, and no less that’s the Whispbar focus”

— Marco D’Angelo, Vehicle Fit Engineer

 

QUICKDOCK-SYSTEM

Whispbar-tilbehøret er ikke bare vakkert, det er også intelligent. Whispbar-tilbehøret er designet med integrert QuickDock™-teknologi som låses til tverrstangen – uten problemer og uten bruk av verktøy.

Aldri før har det vært så raskt og enkelt å skifte fra sport til sport, eller å fjerne tilbehøret ditt når det ikke er i bruk. Whispbar er en elegant løsning på stativtilbehørets status quo, og forvandler stativet ditt til et fullstendig tilbehørssystem som integreres med kjøretøyet ditt på en problemfri måte.

“No compromise, I can add and remove carriers instantly to carry gear or keep my car’s pristine look”

— Jon Bullinger - Digital Marketing Manager

 

QUICKDOCK TEKNOLOGI

Geniale QuickDock™ stopper ikke ved tilbehøret. Whispbars SmartFill™ revolusjonerer måten tilbehør festes til holderen din på. QuickDocks T-bolter passer rett inn i Whispbars T-slot uten justering av fyllet eller tidkrevende justeringer under montering av tilbehøret. SmartFill, som navnet antyder, komprimerer stedene du monterer tilbehøret ditt og får tilbake formen sin når tilbehøret fjernes, slik at holderen din beholder sin beste aerodynamiske ytelse.

Ingen ekstra modifikasjoner trengs. For første gang i bransjen.

“The beauty lies in the engineering details of quickdock, unseen by many, but so simple to use”

— Chris Sautter, Director of New Product Design

 

Velg et alternativ